Εξαρθρώθηκε συμμορία που εξαπατούσε υποψήφιους αγοραστές Ι.Χ

SHARE

Θύματα της συμμορίας έπεσαν 39 ιδιώτες και 5 επιχειρήσεις, με το συνολικό όφελος για τη συγκεκριμένη εγκληματική ομάδα να ξεπερνάει τις 622 χιλιάδες ευρώ μόνο από τις περιπτώσεις όπου έχουν ταυτοποιηθεί.

Στην εξάρθρωση μιας εγκληματικής ομάδας, η οποία εξαπατούσε τόσο επιχειρήσεις όσο και ιδιώτες με ιδιαίτερη οικονομική δυνατότητα προχώρησαν αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., με αρχηγό έναν 53χρονο ο οποίος συνελήφθη, προσέγγιζε άτομα τα οποία γνώριζαν ότι είχαν μια ιδιαίτερη οικονομική δυνατότητα και τους υπόσχονταν ότι μπορούσαν να τους φέρουν σε επαφή με άτομα που πουλούσαν κατασχεμένα οχήματα είτε ηλεκτρικές συσκευές μέσω τραπεζών.

Ο πρώτος «πελάτης» έπαιρνε σε χαμηλή τιμή το αυτοκίνητο που επέλεγε και έπειτα του ζητούσαν να τους συστήσει και άλλα άτομα. Θύματα της συμμορίας έπεσαν 39 ιδιώτες και 5 επιχειρήσεις, με το συνολικό όφελος για τη συγκεκριμένη εγκληματική ομάδα να ξεπερνάει τις 622 χιλιάδες ευρώ μόνο από τις περιπτώσεις όπου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ο 53χρονος μάλιστα ήταν γνωστός στις αρχές καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση φυλάκισης για επτά χρόνια και τέσσερις μήνες για παρόμοιες περιπτώσεις.

You may also like

Leave a Comment

hellaschannel png

Το hellaschannel.gr ανήκει στο Πανελλήνιο δίκτυο ενημέρωσης με 150 ενημερωτικά site σε όλη την Ελλάδα

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Digital Cities IKE

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00