Ετεοκλής Παύλου: Οι άνθρωποι που ζούμε κάτι τόσο βαρύ είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε έναν πολύ μοναχικό δρόμο

SHARE

Για τον τρόπο με τον οποίο η κοινωνία αλλά και η τηλεόραση αντιμετωπίζει τους ανθρώπους με αναπηρία, μίλησε ο Ετεοκλής Παύλου ο οποίος έχει χάσει το πόδι του έπειτα από πυροβολισμό που δέχθηκε. Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Breakfast@Star» με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην εκπομπή «Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα, μοιράστηκε με τους τηλεθεατές τη δική του εμπειρία.

«Οι άνθρωποι που ζούμε κάτι τόσο βαρύ. Μπορεί να ακούγεται στενάχωρο, για κάποιον λόγο είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε έναν πολύ μοναχικό δρόμο, οι πληγές δεν κλείνουν ποτέ. Ζεις ένα μοναχικό μονοπάτι, όσο θετικό πρόσημο κι αν έχεις. Δεν θες να περάσει κανένας αυτό που έχεις περάσει και ζεις πάντα για να είσαι ένα παράδειγμα. Ο ίδιος όμως νιώθεις μία τεράστια μοναξιά, γιατί αυτά τα πράγματα δεν αντέχει να τα ερμηνεύσει ένας ανθρώπινος εγκέφαλος.

Κανένας εν ζωή οργανισμός, είτε λέγεται ζωάκι, είτε άνθρωπος δεν πρέπει να ζει κάτι τέτοιο. Γεννιόμαστε και πρέπει να πεθαίνουμε αρτιμελείς, ή χωρίς τέτοια βιώματα. Δε μπορούμε να το ξεπεράσουμε ποτέ ουσιαστικά μέσα μας. Έχουμε έναν μοναχικό δρόμο ή ένα βάρος που κουβαλάμε μόνοι μας. Ωστόσο πάντα παλεύουμε να είμαστε παραδείγματα για τους υπόλοιπους» είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.

«Όταν ήμουν στο νοσοκομείο, υπήρχαν άνθρωποι που ήθελαν να κάνουν τηλεόραση και μου λέγανε ότι δεν θα τα καταφέρουμε γιατί όλοι εκεί είναι τέλειοι. Επειδή έχω κρατήσει επαφή, ξέρεις πόσο χαίρονται που έχει ανοίξει η πόρτα για έναν άνθρωπο με πρόσθετο μέλος; Δε χρειάζεται για να είσαι τέλειος για να είσαι στην τηλεόραση» πρόσθεσε ο Ετεοκλής Παύλου.

newsbeast

You may also like

Leave a Comment

Hellaschannel Png

Το hellaschannel.gr ανήκει στο Πανελλήνιο δίκτυο ενημέρωσης με 150 ενημερωτικά site σε όλη την Ελλάδα

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Digital Cities IKE

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00