Ζάκυνθος: 32 “γουρούνες” ακινητοποίησε σε ένα βράδυ η Τροχαία (video)

SHARE

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά 32 τετράτροχα οχήματα, τις γνωστές “γουρούνες” ακινητοποίησε σε ένα βράδυ η Τροχαία Ζακύνθου, επιβάλλοντας και τα αντίστοιχα διοικητικά πρόστιμα.

Τα οχήματα μεταφέρθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου, μέχρι να διευθετηθούν τα πρόστιμα και να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες που απαιτούνται.

Από τα 32 τετράτροχα τα 28 ακινητοποιήθηκαν για μη χρήση κράνους, τα 3 για οδήγηση υπό μέθη και το 1 για επικίνδυνους ελιγμούς. “Είμαστε εδώ για να ενισχύσουμε το αίσθημα της ασφάλειας των επισκεπτών και των κατοίκων”, δήλωσε ο Διοικητής της Τροχαίας Ζακύνθου, Ν. Τσώλος. Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα προηγούμενα χρόνια, ο διοικητής της Τροχαίας Ζακύνθου, κ. Νεκτάριος Τσώλος είχε επιβάλλει το μέτρο της ακινητοποίησης των τετράτροχων οχημάτων, για διάφορες παραβάσεις, γεγονός το οποίο συνέβαλε τα μέγιστα στην μείωση του αριθμού των ατυχημάτων στο νησί. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι το πρόσφατο δυστύχημα με τον θάνατο του νεαρού Σκωτσέζου στον Αλυκανά, είχε να σημειωθεί θανατηφόρο τροχαίο με γουρούνα στη Ζάκυνθο από το 2018.

ΠΗΓΗ: cnn.gr

You may also like

Leave a Comment

hellaschannel png

Το hellaschannel.gr ανήκει στο Πανελλήνιο δίκτυο ενημέρωσης με 150 ενημερωτικά site σε όλη την Ελλάδα

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Digital Cities IKE

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00