Η Ελλάδα μεταξύ των ταξιδιωτικών προορισμών που «ψηφίζουν» οι Βέλγοι

SHARE

H Ελλάδα είναι μεταξύ των ταξιδιωτικών προορισμών που επιλέγουν οι Βέλγοι της γαλλόφωνης κοινότητας για τις διακοπές της Άνοιξης σύμφωνα με ρεπορτάζ του δικτύου rtl.

«Ισπανία, Ελλάδα, Μαρόκο ή ακόμα και Τυνησία. Αυτοί είναι οι κορυφαίοι προορισμοί των ανοιξιάτικων διακοπών» αναφέρει το rtl με τον Χέντι Χάφσια, επικεφαλής σε ταξιδιωτικό γραφείο να μιλά για αλλαγή στους προορισμούς που επιλέγει η γαλλόφωνη κυρίως κοινότητα του Βελγίου. Εξηγεί ότι εφόσον οι διακοπές της άνοιξης έχουν μεταφερθεί τον Μάιο, είναι «πολύ πιο ευχάριστο» να επισκεφθεί κανείς μεσογειακές χώρες.

Προσθέτει ότι «οι θερμοκρασίες είναι ήδη ευχάριστες. Από την άλλη, όταν φεύγαμε τον Απρίλιο, ήταν πιο χειμερινά σπορ (στις επιλογές) και άλλου είδους πελατεία».

Από την πλευρά του, ο Κριστόφ Ντεπρετέρ, γενικός γραμματέας της UPAV (επαγγελματική ένωση ταξιδιωτικών γραφείων), σημειώνει ότι «οι Βέλγοι έχουν ανάγκη το να ταξιδεύουν. Βλέπουμε ότι εγκαταλείπουν εστιατόρια ή άλλες δραστηριότητες. Ο προϋπολογισμός του ταξιδιού παραμένει σημαντικός για αυτούς. Πρέπει να καθαρίσουν το μυαλό τους και πάρουν λίγο ήλιο. Τον Μάιο, υπάρχουν πολύ περισσότεροι προορισμοί που είναι ανοιχτοί, περισσότερες επιλογές. Δεν μπορώ να πω ότι οι τιμές έχουν πέσει, αλλά αυξήθηκαν λιγότερο τον Μάιο από ό,τι τον Απρίλιο, όταν όλοι πήγαιναν διακοπές: οι Φλαμανδοί, οι Ολλανδοί, Γάλλοι κ.λπ.».

newsbeast

You may also like

Leave a Comment

Hellaschannel Png

Το hellaschannel.gr ανήκει στο Πανελλήνιο δίκτυο ενημέρωσης με 150 ενημερωτικά site σε όλη την Ελλάδα

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Digital Cities IKE

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00