Κακοκαιρία «Daniel» – Γ. Αρτοποιός: Αντιμετωπίζουμε το πιο δύσκολο συμβάν στα χρονικά της Πολιτικής Προστασίας – Το πρόβλημα εντοπίζεται στην ευρύτερη περιοχή του Παλαμά

SHARE

Αντιμετωπίζουμε το πιο δύσκολο συμβάν στα χρονικά της Πολιτικής Προστασίας σε επίπεδο φυσικής καταστροφής που λαμβάνει χώρα από χθες στην περιοχή της ευρύτερης Θεσσαλίας, της Φθιώτιδας, της ανατολικής Πελοποννήσου και της Βόρειας Εύβοιας, τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός.

Αυτή τη στιγμή στον επιχειρησιακό σχεδιασμό γίνεται μια απόλυτη προτεραιοποίηση και ιεράρχηση όλων των συμβάντων ανάλογα με τον βαθμό επικινδυνότητας τους, σημείωσε.

«Ο κάμπος ο θεσσαλικός είναι μια απέραντη λίμνη. Στο επίκεντρό μας βρίσκεται η περιοχή που είναι βορειοανατολικά της Καρδίτσας, η Καρδίτσα δεν κινδυνεύει, ωστόσο η περιοχή του Παλαμά και οι κοντινές περιοχές βρίσκονται σε δυσχερή θέση» υπογράμμισε.

Τόνισε ότι έξι μονάδες των ειδικών μονάδων αντιμετώπισης καταστροφών με σωσίβιες λέμβους βρίσκονται στο πεδίο και προσπαθούν πόρτα – πόρτα.

Τα πυροσβεστικά οχήματα αντιμετωπίζουν πρόβλημα να προσεγγίσουν λόγω του ύψους των νερών.

You may also like

Leave a Comment

hellaschannel png

Το hellaschannel.gr ανήκει στο Πανελλήνιο δίκτυο ενημέρωσης με 150 ενημερωτικά site σε όλη την Ελλάδα

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Digital Cities IKE

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00