Καταθέτει στην Εισαγγελέα για τα περί «Greek Mafia» στους Σπαρτιάτες ο Β. Στίγκας

SHARE

Στο γραφείο της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Γεωργίας Αδειλίνη, βρίσκεται περισσότερες από δύο ώρες ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας, προκειμένου να καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνα που διενεργείται μετά τις αρχικές του καταγγελίες για μεθόδους «Greek Mafia» στο κόμμα του.

Βέβαια, όπως αναφέρει και η δικαστική ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Ντίνα Τσουκαλά, έχει σημασία να δούμε τι θα πει ενώπιον της Εισαγγελέως αφού λίγες ώρες πριν χαρακτήρισε παρεξήγηση τα όσα έγιναν και ειπώθηκαν στο εσωτερικό των Σπαρτιατών.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν έκανε καμία δήλωση όταν έφθασε στον Άρειο Πάγο

Το παρασκήνιο της συμφιλίωσης των Σπαρτιατών

Ο Βασίλης Στίγκας συναντήθηκε χθες με τους βουλευτές του και έπειτα, όπως λέει ο πρόεδρος από αμοιβαίες εξηγήσεις τα βρήκαν και πάλι. «Σας καλώ να επανενταχθείτε ως μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας σύμφωνα με τους όρους πριν από τη διαγραφή σας, σημειώνει στη χθεσινή ανακοίνωση του ο πρόεδρος των Σπαρτιατών.

Όσο για αν υπήρχε οποιαδήποτε αντίδραση από τη μεριά των βουλευτών του κόμματος ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Λάμπρος Παναγιώτου σημειώνει πως «παραδόξως το κλίμα στους Σπαρτιάτες ήταν πάρα πολύ καλό» μάλιστα τονίζει πως στους διαδρόμους της Βουλής κυκλοφορούσαν οι διαγραφέντες, ενώ ο Βασίλης Στίγκας βρισκόταν στο γραφείο του και κατά τις 18:30 -19:00 σηκώθηκε η λευκή σημαία και από τη μία πλευρά και από την άλλη.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι το σημείο – στην επιστολή του Β. Στίγκα -που τονίζει ότι η «Greek Mafia» και «ομάδα εκβιαστών», δεν έχουν καμία σχέση με κανέναν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των «Σπαρτιατών», ενώ ανασκεύασε τις κατηγορίες για τους διαγραφέντες βουλευτές, καλώντας τους να επιστρέψουν.

You may also like

Leave a Comment

hellaschannel png

Το hellaschannel.gr ανήκει στο Πανελλήνιο δίκτυο ενημέρωσης με 150 ενημερωτικά site σε όλη την Ελλάδα

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Digital Cities IKE

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00