Κόκκαλης σε Τύρναβο και Φαλάνη: Ολοένα και πιο επιτακτικό το κοινωνικό αίτημα για πολιτική αλλαγή

SHARE

«Είναι ολοένα και πιο επιτακτικό το κοινωνικό αίτημα για πολιτική αλλαγή» τόνισε από Τύρναβο και Φαλάνη όπου είχε επαφές με πολίτες και φορείς, ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κι εκ νέου υποψήφιος κ. Βασίλης Κόκκαλης.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Λαρισαίος πολιτικός, «το κοινωνικό αίτημα για πολιτική αλλαγή κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο επιτακτικό. Το αίτημα για ανακούφιση της κοινωνίας από τα χρέη γίνεται ακόμη πιο άμεσο. Το αίτημα για αύξηση μισθών και μείωση τιμών, είναι επίκαιρο όσο ποτέ. Θέλουμε, γνωρίζουμε, μπορούμε. Στις 21 του Μάη ο λαός του νομού Λάρισας θα δώσει την απάντηση και θα πει ως εδώ.

Θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στο συμβόλαιο αλλαγής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και στο βασικό τετράπτυχο παρεμβάσεων που έχει ανάγκη η κοινωνική πλειοψηφία: αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών και ένα δίκαιο αποτελεσματικό κράτος δίπλα στον πολίτη.

Ως πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. μπορεί να αποτελέσει τον κορμό μίας προοδευτικής κυβέρνησης που θα φέρει την αλλαγή» κατέληξε.

ΠΗΓΗ: kosmoslarissa.gr

You may also like

Leave a Comment

hellaschannel png

Το hellaschannel.gr ανήκει στο Πανελλήνιο δίκτυο ενημέρωσης με 150 ενημερωτικά site σε όλη την Ελλάδα

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Digital Cities IKE

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00