Νέος Κόσμος: “Βρώμικα” τα πιστόλια – Έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές ενέργειες

SHARE

Η βαλλιστική ανάλυση από τον οπλισμό που βρέθηκε στο κλεμμένο Nissan στο Νέο Κόσμο έδειξε ότι τα καλάσνικοφ ήταν καθαρά, τα πιστόλια όμως έχουν χρησιμοποιηθεί ξανά σε εγκληματικές ενέργειες.

Νέα στοιχεία προκύπτουν από την συνεχιζόμενη βαλλιστική ανάλυση των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. για τον κατασχεμένο οπλισμό από το κλεμμένο Nissan που βρέθηκε στον Νέο Κόσμο, στην καμπίνα του οποίου μάλιστα εντοπίστηκαν και ταυτοποιήθηκαν τα γενετικά υλικά του «Ράμπο» και του κουνιάδου του «Νιόνιου» που δολοφονήθηκαν στον Κορυδαλλό.

Αναφορικά με αυτή την εξέλιξη, οι Αρχές πιστεύουν ότι πιθανόν ετοίμαζαν χτύπημα στην αντίπαλη πλευρά, οι οποίοι ενδεχομένως το έμαθαν και τους πρόλαβαν.

Από την συνεχιζόμενη βαλλιστική ανάλυση, λοιπόν, προκύπτει ότι ναι μεν τα καλάσνικοφ ήταν «καθαρά», τα πιστόλια όμως ήταν «βρώμικα» και έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές ενέργειες.

Ειδικά, ένα από αυτά φαίνεται να είχε χρησιμοποιηθεί παλιά, σε ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς στην Μάνδρα, περιστατικό στο οποίο δεν εμπλέκονταν εκείνοι, αλλά πιθανόν δεν γνώριζαν ότι τα συγκεκριμένα όπλα που προμηθεύτηκαν, είχαν «ιστορία».

Υπενθυμίζεται ότι στο πορτ μπαγκάζ του κλεμμένου αυτοκινήτου, εντοπίστηκε σάκος που περιείχε δύο αλεξίσφαιρα γιλέκα, δύο καλάσνικοφ, δύο πιστόλια, σφαίρες και χειροβομβίδα. Από τη συνεχιζόμενη έρευνα εντοπίστηκε εντός του αυτοκινήτου ακόμη μία χειροβομβίδα και δύο μπιτόνια με βενζίνη.

You may also like

Leave a Comment

hellaschannel png

Το hellaschannel.gr ανήκει στο Πανελλήνιο δίκτυο ενημέρωσης με 150 ενημερωτικά site σε όλη την Ελλάδα

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Digital Cities IKE

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00