ΟΑΚΑ: Η ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας των συναυλιών των Coldplay

SHARE

Ερωτήματα σχετικά με τη διοργάνωση τωνπρογραμματισμένων για το καλοκαίρι συναυλιών των Coldplay στο ΟΑΚΑ έχει προκαλέσει στου θαυμαστές του συγκροτήματος, το ζήτημα με τη στατικότητα του στεγάστρου Καλατράβα.

Για το λόγο αυτό, η διοργανώτρια εταιρεία των συναυλιών, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει πως η σύμβαση μίσθωσης με τη διαχειριστική εταιρεία του ΟΑΚΑ είναι ενεργή και ούτε έχει καταγγελθεί, ούτε έχει υπαναχωρήσει κάποιος εκ των συμβαλλομένων.

Τονίζει ακόμα ότι «Αναμένουμε από την εκμισθώτρια εταιρεία επίσημη ενημέρωση εάν θα εκτελεστεί κανονικά η μεταξύ μας σύμβαση» και ζητά την κατανόηση του κοινού, σημειώνοντας πως θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αγαπητοί Coldplay fans,

Καθώς αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας έχει ενεργή σύμβαση μίσθωσης με την διαχειριστική εταιρεία του ΟΑΚΑ. Η σύμβαση αυτή ούτε έχει καταγγελθεί, ούτε έχει υπαναχωρήσει κάποιος εκ των συμβαλλομένων.

Και εμείς ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ για τις εξελίξεις σχετικά με τη στατική επάρκεια του ΟΑΚΑ.

Αναμένουμε από την εκμισθώτρια εταιρεία επίσημη ενημέρωση εάν θα εκτελεστεί κανονικά η μεταξύ μας σύμβαση, κάτι το οποίο εξαρτάται από τη διάρκεια των εργασιών που θα πρέπει να υλοποιηθούν για να καταστεί ασφαλής ο χώρος.

Μόλις λάβουμε σχετική ενημέρωση θα προχωρήσουμε με τη σειρά μας σε ανακοινώσεις.

Μέχρι τότε, ζητάμε την υπομονή και την κατανόηση σας, καθώς όλοι επιθυμούμε το ίδιο…να δούμε το κορυφαίο συγκρότημα της εποχής του στην πιο φαντασμαγορική συναυλία που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα!».

You may also like

Leave a Comment

Hellaschannel Png

Το hellaschannel.gr ανήκει στο Πανελλήνιο δίκτυο ενημέρωσης με 150 ενημερωτικά site σε όλη την Ελλάδα

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Digital Cities IKE

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00