Πιερρακάκης: «Ευχαριστούμε εκπαιδευτικούς και μαθητές της Ρόδου για τη βοήθεια στους πληγέντες»

SHARE

Με μια ανάρτηση στο facebook επέλεξε να ευχαριστήσει την εκπαιδευτική και την ακαδημαϊκή κοινότητα αλλά και τους γονείς και τους μαθητές της Ρόδου ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης για την πολύτιμη συνδρομή τους στο δύσκολο έργο της ανακούφισης των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Ο υπουργός αναφέρθηκε και τους διευθυντές των σχολείων του νησιού, τους διευθυντές Α΄θμιας και Β’θμιας εκπαίδευσης και τους ιδιοκτήτες των ιδιωτικών σχολείων γαι την αλληλλεγγύη που επέδειξαν, διαθέτοντας από την πρώτη στιγμή τις σχολικές μονάδες για να βρουν καταφύγιο οι πολίτες, Ελληνες και ξένοι που απομακρύνθηκαν βίαια από τις εστίες και τα ξενοδοχεία τους για να σωθούν.

Τέλος απηύθυνε ευχαριστίες στις πρυτανικές αρχές και στο προσωπικό του Πανεπιστημίου Αιγαίου, οι οποίοι έχουν δώσει εντολή για παροχή σίτισης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης όπου χρειάζεται.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κ. Πιερρακάκη έχει ως εξής:

«Το νησί της Ρόδου δοκιμάστηκε και εξακολουθεί να δοκιμάζεται. Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ευχαριστεί θερμά τους διευθυντές των σχολείων του νησιού, τους διευθυντές Α΄θμιας και Β’θμιας εκπαίδευσης και τους ιδιοκτήτες των ιδιωτικών σχολείων, οι οποίοι διέθεσαν από την πρώτη στιγμή τις σχολικές μονάδες ώστε αυτές να μετατραπούν σε χώρους υποδοχής και φιλοξενίας των πληγέντων από τις πυρκαγιές.

Ακόμα, ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους εκπαιδευτικούς, τους συλλόγους γονέων και τους μαθητές της Ρόδου που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή για την ανακούφιση όλων όσοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την περιοχή διαμονής τους.

Τέλος, εκφράζουμε ευχαριστίες στις πρυτανικές αρχές και στο προσωπικό του Πανεπιστημίου Αιγαίου, οι οποίοι έχουν θέσει κτιριακές υποδομές στη διάθεση των αρμόδιων αρχών, ενώ έχουν δώσει εντολή για παροχή σίτισης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης όπου χρειάζεται.

Η εκπαιδευτική και ακαδημαϊκή κοινότητα έγιναν ένας σημαντικός κρίκος στην αλυσίδα αλληλεγγύης. Σας ευχαριστούμε».

cnn.gr

You may also like

Leave a Comment

hellaschannel png

Το hellaschannel.gr ανήκει στο Πανελλήνιο δίκτυο ενημέρωσης με 150 ενημερωτικά site σε όλη την Ελλάδα

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Digital Cities IKE

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00