Ρωσία: Η Μόσχα προτρέπει τους Ρώσους πολίτες να αποφεύγουν τα ταξίδια στον Καναδά

SHARE

Η Ρωσία προέτρεψε σήμερα τους πολίτες της να αποφεύγουν τα ταξίδια στον Καναδά, επειδή, σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών, έχουν καταγραφεί πολλές περιπτώσεις διακρίσεων σε βάρος των Ρώσων, συμπεριλαμβανομένης και σωματικής βίας.

Ο Καναδάς είναι από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της Ουκρανίας στον πόλεμο και έχει επιβάλει κυρώσεις σε εκατοντάδες Ρώσους αξιωματούχους και εταιρείες.

«Λόγω των πολλών περιπτώσεων διακρίσεων σε βάρος των Ρώσων πολιτών (…) στον Καναδά, συμπεριλαμβανομένης και σωματικής βίας, συνιστούμε να αποφεύγετε τα ταξίδια στη χώρα αυτή για τουρισμό, για εκπαιδευτικούς ή για επιχειρηματικούς σκοπούς. Αν βρίσκεστε ήδη στον Καναδά, σας προτρέπουμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ιδίως σε δημόσιους χώρους», αναφέρει αυτή η ταξιδιωτική οδηγία που φέρει ημερομηνία 20 Απριλίου και αναρτήθηκε σήμερα στο κανάλι του υπουργείου στο Telegram.

Το καναδικό υπουργείο Εξωτερικών δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο προς το παρόν. Λίγο μετά την έναρξη του πολέμου, τον Φεβρουάριο του 2022, ο Καναδάς συμβούλευσε τους πολίτες του να αποφεύγουν τα ταξίδια στη Ρωσία

newsbeast

You may also like

Leave a Comment

hellaschannel png

Το hellaschannel.gr ανήκει στο Πανελλήνιο δίκτυο ενημέρωσης με 150 ενημερωτικά site σε όλη την Ελλάδα

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Digital Cities IKE

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00