Τι συνέβη με τη διαρροή αερίου στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης- Η ανακοίνωση της εταιρείας

SHARE

Αποκαθίσταται σταδιακά η βλάβη που προκλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (26/6) σε αγωγό φυσικού αερίου στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, με την Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης (ΕΔΑ ΘΕΣΣ) να διαβεβαιώνει πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την υπηρεσία «σήμερα (26/6) πραγματοποιήθηκε ρήξη αγωγού χαμηλής πίεσης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου σε συνέχεια εργασιών τρίτου φορέα στη διασταύρωση των οδών Λόρδου Βύρωνα και Γεωργίου Σεφέρη στην Νεάπολη Θεσσαλονίκης».

Επισημαίνεται πως «από τη πρώτη στιγμή, τα αρμόδια συνεργεία επιφυλακής της δομής Άμεσης Επέμβασης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ μετέβησαν στον χώρο και έχουν θέσει σε πλήρη έλεγχο την βλάβη τερματίζοντας τη διαρροή. Από την βλάβη επηρεάζεται η τροφοδοσία 273 καταναλωτών, η πλήρης αποκατάσταση της οποίας θα ολοκληρωθεί εντός της ημέρας».

Καταλήγοντας, σημειώνεται πως «δεν χρήζει λόγος ανησυχίας για τους πολίτες της περιοχής, καθώς η ΕΔΑ ΘΕΣΣ εγγυάται την ασφαλή και αδιάλειπτη λειτουργία του δικτύου διανομής φυσικού αερίου. Η Εταιρεία θα κρατά τους πολίτες ενήμερους για οποιαδήποτε περαιτέρω εξέλιξη».

Νωρίτερα, εργολαβικό συνεργείο, το οποίο εκτελούσε εργασίες για την τοποθέτηση οπτικής ίνας, φέρεται να προκάλεσε βλάβη στον αγωγό φυσικού αερίου που υπάρχει στην περιοχή, με αποτέλεσμα να σημειωθεί εκτεταμένη διαρροή, σύμφωνα με το grtimes.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας, οι οποίες απέκλεισαν την περιοχή υπό τον φόβο μην προκληθεί κάποια έκρηξη.

Να σημειωθεί πως η μυρωδιά ήταν ιδιαίτερα αισθητή σε μεγάλη απόσταση.

ΠΗΓΗ: cnn.gr

You may also like

Leave a Comment

hellaschannel png

Το hellaschannel.gr ανήκει στο Πανελλήνιο δίκτυο ενημέρωσης με 150 ενημερωτικά site σε όλη την Ελλάδα

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Digital Cities IKE

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00