Φωτιές σε Σαρωνίδα, Λουτράκι, Δερβενοχώρια: Που υπάρχουν ενεργές εστίες

SHARE

Συνεχίζεται η μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων στα πύρινα μέτωπα που παραμένουν ενεργά από τις φωτιές, που εδηλώθηκαν χθες Δευτέρα.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση στις 11:30 το πρωί της Τρίτης, η εικόνα διαμορφώνεται ως εξής:

Σαρωνίδα/Κουβαράς: δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο, η επιχείρηση για πλήρη έλεγχο συνεχίζεται και με τις επίγειες δυνάμεις κ με εναέρια μέσα που κάνουν διαβροχή. Συνεργεία της Αρωγής με Τριαντοπουλο ήταν από το πρωί στο κινητό κέντρο επιχειρήσεων Ολύμπος (43ο χλμ Αθηνων Σουνιου), όπου έγινε κατανομή των συνεργείων και έχουν ξεκινήσει ήδη με τους αντιδημάρχους της περιοχής να μπαίνουν στους οικισμούς για καταγραφή.

Λουτράκι/Καλλιθέα: δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο. Επίγειες και εναέριες δυνάμεις συνεχίζουν επιχειρήσεις για να ελέγξουν τις μικροεστίες.

Δερβενοχώρια: η φωτιά έχει ελεγχθεί στα νότια στην περιοχή του Τιτάνα, οι επιχειρήσεις των επίγειων εστιάζουν στην ανατολική και στη δυτική πλευρά της περιμέτρου της φωτιάς. Είναι πυκνό δάσος. Οι εναέριες δυνάμεις έχουν ενισχυθεί. Εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλη δυσκολία λόγω της πυκνότητας του δάσους και του δύσβατου της περιοχής.

Εχει βγει προειδοποιητικό 112 για το Θριάσειο λόγω καπνών από την φωτιά που μαίνεται βόρεια: οι πολίτες να παραμένουν σε εσωτερικούς χώρους και να κλείσουν πόρτες και παράθυρα.

ΠΗΓΗ: cnn.gr

You may also like

Leave a Comment

hellaschannel png

Το hellaschannel.gr ανήκει στο Πανελλήνιο δίκτυο ενημέρωσης με 150 ενημερωτικά site σε όλη την Ελλάδα

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Digital Cities IKE

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00